Guia Animal

Bon dia!

Tal com us deia en el post anterior, hi ha hagut dos nous projectes professionals que m’han reduït dràsticament les meves ja normalment limitades hores de descans. Avui us en presentaré un d’ells. El cas és que en Josep Carbó, informàtic, propietari d’un enorme Labrador negre (en Thai) i sobretot, un molt bon amic, es va adonar que no hi havia cap directori de professionals del món dels animals exclusiu de la província de Girona i va decidir crear-ne un. Com a bon emprenedor prudent al principi es qüestionava la viabilitat del projecte així que em va demanar l’opinió. Em va semblar una idea tan fantàstica i m’hi vaig engrescar tant que, encara sense saber ben bé com, n’he acabat essent l’agent comercial.

Així doncs tinc l’orgull de presentar-vos la Guia Animal Girona http://www.guiaanimal.com el primer portal web de la província de Girona on podeu trobar no només la llista dels millors professionals (per això Lladruc hi té un banner destacat!) sinó que, a més a més, podreu llegir-hi reportatges interessantíssims, consells veterinaris, participar en concursos de fotos, mirar la secció d’animals perduts i trobats i un llarg etcètera. Per si això fos poc, només per registrar-vos podeu guanyar 100 euros (sí, sí, 100 euros!) per gastar en qualsevol dels professionals adherits.

Si, per alguna estranya raó, sou professionals d’aquest món (veterinaris, criadors, ensinistradors, perruquers canins, fisioterapeutes animals, etc) i encara no formeu part del projecte escriviu-nos a comercial@guiaanimal.com i veureu com el vostre negoci rep una promoció excel·lent. De la mateixa manera, des de Guia Animal volem aportar el nostre granet de sorra per crear una societat més responsable amb els animals de companyia així que si pertanyeu a una fundació, associació, refugi o parc natural sense ànim de lucre poseu-vos en contacte amb nosaltres i us inclourem al directori de manera 100% gratuïta.

A què espereu per fer click a http://www.guiaanimal.com?

Deixa un comentari

4 comentaris

 1. elisabeth

   /  Agost 31, 2012

  Ja veig que LLADRUC sempre va endavant….
  Se positivament que GUIA ANIMAL serà un gran èxit…¡¡¡

  Respon
 2. francesc

   /  Setembre 13, 2012

  Esperem que Guia Animal segueixi els passos de lladruc cap a l’èxit!

  Respon
 3. Joan

   /  Setembre 28, 2012

  A què espereu per fer click a http://www.guiaanimal.com?
  que enllacis el web…

  Respon
 4. Upsssss… perdó! 😀

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: