Venc el trineu

Des que van morir la Lina i en Misto el trineu ha quedat abandonat a un racó del garatge acumulant pols. És difícil veure’l i no enyorar el munt de bons moments que vam passar tots junts per la qual cosa he decidit vendre’l.

És un Extrapôle lila amb el manillar canviat, un pack sack negre de doble cremallera i màxima ventilació, funda pels patins, fre d’alfombreta i cordes noves. Sé que el podria vendre més car però el deixo per 650euros. Si sabeu d’algú que hi estigui interessat pot contactar amb mi a través del correu electrònic lladruc@hotmail.com o bé al telèfon 636385174.

Good mushing!

Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: