Ja tornem a ser aquí!

Acabo de mirar l’última l’actualització del blog i m’ha caigut l’ànima als peus, fa gairebé tres mesos que no escric res!

PERDONEU (així, en majúscules) la meva absència però durant les últimes setmanes no he tingut temps ni de respirar: els dos nous projectes professionals amb els quals m’he engrescat m’han obligat a dormir una mitjana de sis hores diàries, devorar sandvitxos de benzinera com si fossin caviar i tranquil·litzar els veïns dient-los que no, no havíem fet cap mudança! Per si tot això fos poc, el poc temps disponible restant l’he passat al quiròfan fent-me una reconstrucció nasal provocada per un salt amb massa punteria d’un client de quaranta quilos i, com vau poder llegir a l’article que va sortir publicat el passat 27 de Juliol al Diari de Girona, també vam passar-nos una nit sencera apagant foc a Masarac.

Ara sembla que, per fi, tal com diu un bon amic, puc deixar el “ritme Malinois hiperactiu encafeïnat” i ser “Labrador Retriever de treball”.Parlant de feina, nosaltres aprofitarem les vostres vacances per posar-nos al dia. Estigueu atents que us hem de presentar moltíssimes novetats!

Entrada següent
Deixa un comentari

2 comentaris

 1. elisabeth

   /  Agost 7, 2012

  BONA RENTREE ¡¡¡¡
  Et trobavem a faltar !!!!

  Respon
 2. francesc

   /  Setembre 13, 2012

  Ben tornats!
  Els vostres seguidors us trobàvem a faltar!!!

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: