Visita d’una veterinària i osteòpata canina

 

Aquests dies hem rebut la visita de l’Anna Fuster. L’Anna és llicenciada en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona i, després de recórrer les millors universitats franceses, actualment està cursant una formació de cinc anys en osteopatia a la European School of Animal Osteopathy, a Brighton (UK): http://www.the-esao.eu/uk-index.php

Per requeriments del programa de formació que està seguint, necessitava un emplaçament on poder fer pràctiques amb gossos de treball operatius i estem molt orgullosos de poder dir que Lladruc ha estat l’empresa triada. Tan sols esperem que no s’hagi cansat amb tota l’informació que li hem donat (quan ens posem a parlar dels nostres gossos no hi ha qui ens pari!) i que torni a venir aviat. Ha estat un plaer tenir-la entre nosaltres i aprendre dels seus nombrosos coneixements!

Bona tornada i feliç futur treball qualificat amb una “A”, Anna!

Entrada prèvia
Entrada següent
Deixa un comentari

4 comentaris

 1. Anna

   /  Setembre 5, 2012

  Holes família Lladruc! Moltes gràcies per les hores que m’heu dedicat, la paciència a totes les meves preguntes i la vostra simpatia.
  He après moltíssim amb vosaltres (també, evidentment, de la Murga!), i la passió pel que feu m’ha fet encara més ganes d’entendre la complexa gestió dels gossos de treball.
  Una abraçada a tots i fins aviat!
  Anna

  Respon
 2. francesc

   /  Setembre 13, 2012

  Caram! Aquesta col·laboració serà només puntual? PErquè ja veig l’spa caní lladruc!!!

  Respon
 3. Juli

   /  Novembre 14, 2016

  Bon vespre,
  Disculpeu si aquest no és el foro adient però tenim un problema amb la nostra petita maltesa de 7 anys. Dissabte vàrem anar d´excursió com altres vegades. Ahir Diumenge es va aixecar tot tremolant, casi no caminaba, no va menjar en tot el dia. Avui hem anat a la veterinaria i davant el dubte de si es pinçament o hernia discal ens ha redirigit a la neuròloga. Aquesta després de l´eshaustiu test, tot veient que el dolor persisteix en unes de les lumbars altes, es decanta per hernia o principi d´hernia. Que esperem a veure si fa efecte la cortisona que li han possat i que dijous decidim si fem resonància. Jo ja fa anys que visito a l´osteopata de tant en tant, em va cambiar literalment la vida i he preguntat de si no hi han per a gossos, a lo millor es una xorradeta com les meves, que amb un cruixit ja estarà i deixa de patir i la resposta ha estat rotunda… NO. Que els gossos no son com les persones i que es molt perillós… Estic amoinat per la nina, qué hi penseu? Realment hi ha tractament osteopàtic per als gossets?
  Salut,
  Juli.

  Respon
  • Bona nit, Juli!
   Ara us enviaré un mail amb informació de l’Anna perquè hi pogueu contactar.
   Molts ànims!
   Roser.

   Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: