No costa tant!

Disculpeu-me si escric una mica airada però és el tercer dia consecutiu que arribo a casa amb un regalet marró enganxat a les sabates. Com podeu imaginar, no m’importa anar sempre recoberta de pèl, m’és igual que un gos em pugi a sobre i sí, deixo que la Cendra i els gossos dels meus clients em llepin la cara. En resum: m’encanten els gossos. El que no m’agrada tant, però, és que certs propietaris es pensin que, perquè els residus del seu gos són eminentment biodegradables, no s’han de recollir. A vegades els ciutadans oblidem que els espais públics són precisament això públics, és a dir, “de totes les persones que formen la societat” i per tant s’han de respectar i cuidar. Us asseguro, estimats propietaris incívics, que el procediment és senzill: només cal estar atent, ajupir-se i recollir amb una bossa, paper o cartró les deposicions i tirar-les a una paperera (fins i tot al contenidor de matèria orgànica!). Fent aquest heroic acte quotidià no només ajudareu a conservar la bona imatge del vostre entorn, evitareu parasitosis i fins i tot zoonosis, facilitareu la vida als invidents, persones amb mobilitat reduïda o als pares de nens que es desplacen amb cotxet, no només això, sinó que ajudareu a donar bona imatge a tota la resta, els propietaris responsables que entenen que la seva llibertat individual comença on acaba la dels altres. No costa tant, oi?

Entrada següent
Deixa un comentari

2 comentaris

 1. Su

   /  Abril 9, 2011

  roser, que no costa tant!!??

  estàs parlant del principi fonamental de la convivència!!!

  I estic totalment d’acord amb la foto del post! Als qui no els agraden els gossos, tenen tendència a culpar-los a ells de les caques que queden a terra, quan és cosa dels seus amos, marranos, que sovint deuen ser tan nets que els fa fàstic haver de recollir la tifa.

  Què potser algú pot creure que a mi (o a qualsevol de les moltíssimes -majoritaries- persones que ho fan), ens agrada recollir la merda del meu gos?

  Hi ha coses que no m’agraden de tenir gos ( recollir tifes, netejar-los quan s’empas-tifen als camps femats, etc.), però els estimo i respecto, i sé que si vull que tothom els respecti, jo haig de vetllar perquè les molèsties que puguin causar a tercers siguin mínimes.

  Mínim, la caca.

  Petons! que fa dies que no ens veiem!

  Su

  Respon
 2. elisabeth

   /  Abril 11, 2011

  Crec que en els col.legis ja hi hauria d haver una assignatura al respecte Estic d acord amb la SU, seria “CONDUCTA CIVICA……”

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: