Ònix

La Ònix és una preciosa cadelleta de Weimaraner de Banyoles nascuda l’1 de Juny. Dimarts vam acabar les classes d’educació bàsica i n’estic molt satisfeta. Inicialment havíem d’ensenyar-li la inhibició de la mossegada, pautes higièniques correctes i les ordres bàsiques per a una bona convivència (la cridada, seure, ajeure’s, quedar-se quieta i caminar al costat sense estirar de la corretja) però els seus propietaris, molt il·lusionats, li han anat ensenyant un munt de trucs graciosos: passar enmig de les cames, fer-se la morta, girar sobre si mateixa, fer tombarelles, aguantar una bola de pinso al morro sense moure’s… La veritat és que m’ho he passat d’allò més bé treballant amb ells i no he estat la única ja que la Cendra, després de les classes,  ha tingut una meravellosa companya de jocs a qui perseguir i mossegar les orelles 🙂

Entrada prèvia
Entrada següent
Deixa un comentari

1 comentari

  1. guapíssima l’Onix!
    teníem una amiga a classes de cadells que era d’aquesta raça i són precioses, encara que potents i veloces!! Canya a cadelleta de Weimaraner! 😉

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: