Curs a l’Ajuntament de Riudellots de la Selva

Sóc de Girona però després de conèixer Riudellots de la Selva m’han entrat unes ganes irrefrenables de traslladar-me a aquest bonic poble d’ubicació estratègica. El seu Ajuntament no només disposa d’un cens gratuït d’animals de companyia, zones habilitades expressament per tal que els gossos puguin passejar deslligats i regala bosses de recollir excrements als seus habitants sinó que, a més a més, es preocupa pel benestar del tots els seus ciutadans, ja siguin de dos o quatre potes.

Tant és així, que va proposar-nos fer una edició del nostre curs “Tinc un gos… i ara què?” que compta amb la col·laboració de Royal Canin i Laboratoris Virbac, a la sala polivalent del poble. Com ja sabeu, en el curs, impartit pel veterinari Emili Raimon Barba i una servidora, tractem d’oferir, de manera breu però rigorosa, una formació bàsica en matèria d’educació canina, civisme i coneixements veterinaris. La proposta va ser un èxit total i els alumnes, de totes les edats i mides, es van esforçar de valent per treure’n el màxim profit.

Des d’aquest blog voldríem agrair a l’alcaldessa de la població i a tot el personal de l’Ajuntament la seva dedicació i entrega i per haver confiat en nosaltres per aportar el nostre granet de sorra per crear una societat més cívica i compromesa amb els gossos. Tant de bo tots els Ajuntaments seguissin el seu exemple!

Entrada prèvia
Deixa un comentari

6 comentaris

 1. francesc

   /  Setembre 16, 2012

  Felicitats per la bona feina!

  Respon
 2. Susanna

   /  Setembre 16, 2012

  Una gran iniciativa que marca la diferència!
  Mentre Girona pretén escanyar cada cop més als propietaris i als seus gossos, a Riudellots fan perquè la convivència sigui més cívica i harmònica cada dia.

  Un aplaudiment
  per aquest Ajuntament!

  Susanna

  Respon
 3. La veritat és que sí, tant de bo tots els Ajuntaments fossin com aquest!

  Respon
 4. elisabeth

   /  Setembre 20, 2012

  Haurieu d enviar un tríptic , a cada Ajuntament, junt amb aquest reportat-ge

  Respon
 5. Sí, bona idea Elisabeth!

  Respon
 1. Article a la revista de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva « Lladruc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: