INDIGNACIÓ: ens han deixat abandonats 4 gossos!

Farem tots els possibles per trobar una bona llar a aquesta magnífica família canina!

Farem tots els possibles per trobar una bona llar a aquesta magnífica família canina!

Avui us escric des de la indignació i és que tan sols fa sis dies que vam inaugurar la nostra futura pista d’ensinistrament amb el workshop de l’Aneta Migas (del qual haig de fer un post aviat!) i aquesta tarda ens hi han deixat abandonats quatre gossos: una mare i tres cadells.

La mare és una Brac blanca i negra que deu tenir uns dos anys i els seus cadells una femella blanca i negra, una femella marró xocolata i blanca i un mascle blanc i marró d’uns 2,5-3 mesos. Els hem desparasitat internament i externament, els hi hem donat Royal Canin Junior i Dilluns intentarem posar-los les vacunes corresponents. Tots quatre són sociables, es deixen manipular sense problemes i aparentment tenen un bon comportament amb altres gossos.

NO SOM CAP GOSSERA així que els donarem en adopció a persones responsables, preferentment clients i amics, que s’en puguin ocupar com es mereixen així que si hi esteu interessats envieu-nos un correu a lladruc@hotmail.com I si no els podeu adoptar segur que coneixeu algú a qui li agradaria compartir la seva vida amb un Brac preciós, oi?

MOLTES GRÀCIES!

Cadells Abandonats Lladruc

Els tres cadellets que ens han endosat a Can Lladruc són preciosos i sociables 

 

Entrada següent
Deixa un comentari

5 comentaris

 1. El mascle ja ha anat a parar a una bona casa! 🙂

  Respon
 2. Robert

   /  Abril 14, 2014

  No sabem les circumstàncies de l’abandonament d’aquest gossos, però a mi em recorda com deixaven nens abandonats a les esglèsies; molt millor que en un container d’escombraries.

  Per això crec que deixar-los a Lladruc, és molt millor que al carrer, qui ho ha fet potser no és un desalmat complet, jo sento més llàstima que indignació.

  Respon
 3. francesc

   /  Abril 14, 2014

  Una pena… sort però que han caigut en tan bones mans com les vostres.
  De ben segur que troben una llar que els aculli i on se’ls estimin.
  Miraré de donar veus.

  Respon
 4. Robert

   /  Abril 15, 2014

  En el meu anterior comentari potser he estat molt indulgent. Jo, si malauradament, em trobés en una situació que m’empenyés a fer quelcom similar, també pensaria en Lladruc; però no per deixar el gos d’aquesta forma, jo trucaria a la Roser i li demanaria auxili. Ella ja faria tot el possible per trobar una solució al problema, sense necessitat d’obligar-la d’aquesta manera.

  Respon
 5. Hola Robert! No et preocupis, t’he entès perfectament, Potser el desgraciat que va fer això va pensar que almenys a Can Lladruc ens estimem els gossos i procuraríem trobar-los una bona llar. El que m’espanta, però, és que serveixi de precedent i cada dos per tres ens n’abandonin!
  Moltes gràcies Francesc! 🙂

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: