London

La London és una gosseta creuada d’uns vint kilos que viu a Hostalrich. La seva propietària, una senyora gran, es va posar en contacte amb mi perquè tenia problemes per controlar alguns dels seus comportaments. La London bordava i havia arribat a saltar a sobre del repartidor dels congelats que es refugiava a dins el camió cada vegada que havia de portar una comanda. També perseguia els cotxes i les bicis que passaven per davant de casa i era molt difícil fer que s’estigués quieta quan sonava el timbre o s’obria la porta de l’entrada.

Després d’algunes sessions, la London està més tranquil·la, tolera les visites, no s’exhalta quan sent el timbre i, el més important, s’ha convertit en una gossa més feliç que ofereix companyia i un suport imprescindible per tota la família. Val a dir que, encara que sempre intento treballar de la mateixa manera, amb alguns clients s’acaba establint un lligam més especial i això és el que m’ha passat amb la família de la London. Potser perquè les tres generacions s’hi han implicat al màxim, perquè tenen una sensibilitat especial a l’hora de recollir i cuidar qualsevol animal que troben abandonat o perquè l’estima cap als seus gossos és autèntica, m’he sentit molt i molt a gust amb ells, tant, que a vegades sense adonar-me’n he acabat fent classes d’hora i mitja. Moltes gràcies per tot!

Deixa un comentari

3 comentaris

 1. quina cara de llesta que fa la punyeterota!

  Respon
 2. elisabeth

   /  Octubre 7, 2011

  Està molt be poder fer amistats ,a través de les nostres mascotes ¡¡¡¡¡¡

  Respon
 3. Esther

   /  Octubre 7, 2011

  Hola Roser, aquesta gosseta de la que parles és la nostra London. Està feliç i contenta, i sobretot més relaxada. Disfruta quan li manem coses i li agrada ser obedient, sempre busca el premi, és clar que ja sap que hi ha recompensa pel seu bon comportament!
  Nosaltres també estem millor, ara controlem la situació, i això ens tranquilitza. I volem dir-te que aquesta pau i serenitat que transmets també ens ha ajudat molt a fer les coses millor, i que hem disfrutat aprenent amb tu.
  Som nosaltres qui t’hem de donar les gràcies per tot.
  Un petó i una abraçada.

  Ens veiem a la fira!

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: