Com viatges amb el teu gos?

Durant els nombrosos desplaçaments diaris que faig, sovint em fixo en la manera com els propietaris transporten els seus gossos. Alguns els duen al maleter sense cap mena de separació, d’altres salten com bojos en els seients del darrere i no és gens estrany que els gossos petits vagin asseguts com a copilots traient les orelles per la finestra abaixada. Potser no som prou conscients del risc que corren no ja només els nostres animals sinó nosaltres mateixos en cas d’accident?

Per posar-hi fre, el RACE i la marca Royal Canin han posat en marxa una web de seguretat vial específica per mascotes:

http://www.suseguridadpartedeti.com/index.php

Es tracta d’una pàgina fantàstica, amb un munt de consells útils i entenedors que inclou, fins i tot, diversos “crash test” que fan esgarrifar. Després de veure’ls m’han vingut ganes d’escriure la direcció de la web als parabrises de certs cotxes però finalment he optat per la via discreta: un post lladruquià. Bon estiu i bons desplaçaments.

Entrada prèvia
Entrada següent
Deixa un comentari

6 comentaris

 1. elisabeth

   /  Agost 4, 2010

  uns consells molt interesants !!!!
  GRACIES

  Respon
 2. Nosaltres sempre lliguem a la Shanti amb un arnés i un cinturo al seient de darrera… pero despres de veure els videos no se si la Shanti va prou segura, encara que la shanti es de tamany mes petit que el gos del crash… auch… quin embolic…

  Respon
 3. Roser, sempre em sorprens amb la originalitat i lo escaient dels teus posts d’enfocaments diferents i interessants, fins i tot en temes que semblen que no donin tant de si, impressionants els crash tests, i perfecte el “timming” ara que tothom s’en va de vacances, et felicito: CLICK!!! 😉

  Xavier

  PD el meu viatja com bé saps, igual que ho fa la teva, en transportí IATA concretament Petmate extra large.

  Respon
 4. És super interessant tota la informació que es recull en aquest link. Tanmateix, a banda de la seguretat cal tenir en compte que el gos s’adapti al que tu decideixis. I aquest no és el nostre cas. Varem provar el transportí des de ben petita amb la Denali. Vomitava, babejava… Però confiàvem que s’acostumaria i en vam comprar un.

  Després d’un any, i havent observat la diferència entre dur-la amb l’arnés o dur-la al transportí, vàrem desistir i ara la portem amb arnés.

  Ara però, amb aquesta informació, veig que no anem tan segurs com ens pensem… I menys si pensem dur dos malamuts amb arnés… Caldrà fer un replantejament, perquè no és pas que hi vagin poc en cotxe els nostres gossos…

  Gràcies per la info!

  Respon
 5. Està molt bé la informació que dones. Realment sempre són poques les mesures que utilitzem de seguretat.
  Moltes gràcies!

  Respon
 1. post LLadruc « El Blog de la Serralada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: