2017… PRIMERA CADELLADA DE PASTOR ALEMANY DE LLADRUC!

Es diu que tothom arriba carregat de bons propòsits a l’any nou i a Lladruc el comencem amb una gran notícia: d’aquí menys d’un mes naixerà la nostra primera cadellada!

Per què és la nostra primera cadellada?

A Lladruc ens dediquem a l’educació canina, no a la cria. Per això, tot i tenir l’afix registrat des de fa una bona colla d’anys (Afix “Can Lladruc” 428/2019 i RSCE 17480), aquesta serà la nostra primera cadellada.

Qui són els pares?

Dos Pastors Alemanys de treball extraordinaris: en “Connor de la Isla del Rey” (Voltor Togaricha x Amy de Marchamalo), gos detector de drogues, i la “Burka del Valle de Alcalans” (Endy Von Khartago x Dickie Von Der Pelaumbachstrade), gossa detectora d’explosius. Dic que són extraordinaris perquè tenen unes prestacions fòra de sèrie però un caràcter fantàstic i molt dolç, cosa que els fa ideals per viure a dins de casa, en família.

SONY DSCEl pare de la primera cadellada de Lladruc: “Connor de la Isla del Rey”. 

burka-cara
La mare de la primera cadellada de Lladruc: la “Burka del Valle de Alcalans”. 

Com seran els cadells?

Dijous vam fer l’ecografia a la Burka i vam poder veure, clarament, deu cadells sans i forts que, en principi, han de néixer l’última setmana de Gener. Esperem uns cadells totalment lliures de displàsia de colze i de maluc, amb excel·lents prestacions pel treball i amb un caràcter fantàstic per viure en família.

Com els criarem? Quan i com els entregarem?

Els cadells naixeran i es criaran a dins de casa nostra, a Peralada, amb un jardí completament tancat de més de 30.000 metres quadrats. Els socialitzarem amb nens, persones grans, aviram i altres animals i els acostumarem, des de ben petits, a tota mena de sorolls per tal que, de grans, puguin ser uns gossos aptes per a qualsevol tasca. Entregarem els cadells a partir dels dos mesos d’edat, amb el corresponent pedigree, vacunats, desparasitats i amb microxip.

dsc_3777Us imagineu deu cadellets de Pastor Alemany corrent per aquesta gespa? 😉 

Com els reservarem?

Ens estimem els nostres gossos amb bogeria per la qual cosa serem extremadament selectius respecte a on van a parar. De moment tenim fetes força reserves però encara triarem alguns futurs propietaris responsables més. Si creus que tu seràs uns d’ells, ens pots escriure a info@lladruc.com o trucar-nos al 636385174. Segur que trobaràs mil cadellades més però cap criada amb tanta il·lusió…! 

Espero que el 2017 estigui essent tan bo per vosaltres com ho està essent per nosaltres!
Roser Feliu.

 

Deixa un comentari

2 comentaris

 1. Roser Feliu

   /  gener 8, 2017

  Bon dia, moltes felicitats. Segur que et quedes amb algun d’ells…! Els pares són preciosos… No n’hem tingunt mai de treball, els tres que tenim són de bellesa i la veritat és que són fantàstics. No sóc cap expert, però pel que he vist amb vídeos i les teves informacions, experiències, i d’altres persones com tu, és que són més vitals, els hi agrada está sempre aprenent. La Lilith és d’aquesta manera, força activa i engrescadora. El Gio és una màquina de correr i aprendre… El Thor en canvi és força tranquil (és l’alsacià), i molt poruc (té molta por a la gent i això que és molt bo, l’ultima visita al Canis li donava la poteta a la veterinària, és un gos molt especial, als 4 mesos i mig el van separar de la seva mare i el seu antic propietari mai el va tenir a casa seva, sempre va viure amb altres pastors alemanys. És curiós que quan anem a la platja és fa amb tothom, nens, grans… no importa l’edat i el sexe, i a la muntanya borda a qualsevol persona. És el més cridaner a casa, la Lilith també ho és una mica, però poca cosa, el Gio és molt equilibrat, suposo que li ve del seu pare que va ser un campió i un semental molt preuat, i de la mare. Conèixer els pares és fundamental, el teu cas ho és. Crec que el Thor necessita més contacte amb persones, en els gossos és molt sociable i fins i tot sumís. Només una vegada el vaig veure empipat, un creuat de mastí és va escapar d’una casa (n’hi havia tres gossos més bordant els nostres i tots grossos com ells i va anar cap a la Lilith; el Thor se’n va anar cap a ell i el va foragità (va contar que tenia tres pastors alemanys al seu costat i els tres amics d’ell estaven a casa seva), encara ens té bocabadats, només el Thor se’n va enfrontar, ni la Lilith ni el Gio deien res). Per cert, tenim una furgoneta que vam comprar especialment per als gossos, hem fet dos compartiments i tot. Bé, segur que podràs integrar a aquests gossos en llocs on se’ls estimaren molt. Una abraçada forta i molta sort.

  Respon
  • Hola, família! Que bé tenir notícies vostres! Entre gossos i gats, déu ni do quina ampliació de la família, no m’estranya que hàgiu hagut de canviar el cotxe! 🙂 Els cadells estic segura que seran fantàstics, els pares tenen un caràcter excepcional i físicament, a part de totalment sans, són preciosos! Si voleu podeu venir-los a partir del mes!
   Una abraçada per a tots!

   Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: