Vols fer un regal preciós i solidari?

llibre valentino

L’Eva és una enamorada dels galgos i, quan va tenir les condicions ideals per tenir-ne un, va decidir adoptar en Valentino, un galgo que havia estat greument maltractat.

L’Eva té una paciència infinita i molts coneixements d’educació canina però en Valentino, per culpa del seu passat, tenia alguns problemes de comportament i per això va decidir contactar amb Lladruc. Ara en Valentino ha canviat totalment i pot passejar tranquil·lament amb la seva mestressa pel centre de Girona sense tenir gens de por ni mostrar-se agressiu amb altres gossos.

valentino

Però no tots els galgos tenen la mateixa sort que en Valentino i l’Eva va pensar que escriure un conte per a nens podria ser una bona manera d’ajudar-los. Així doncs, amb molta imaginació i una il·lusió contagiosa, l’Eva va pensar que descriure d’una manera positiva i en llenguatge infantil la situació que viuen els galgos al nostre país podria ajudar a conscienciar a petits i grans però també, sabent que moltes associacions protectores passen per una situació econòmica complicada, va pensar en donar la meitat dels beneficis de la venda del llibre a l’associació sense ànim de lucre “Galgos del Sur” dedicada a la recuperació de galgos, sobretot d’aquells que han estat rebutjats com a gossos de cacera i fruit de cadellades accidentals.

Així doncs, per només deu euros (despeses d’enviament a part), podreu tenir o regalar un llibre preciós, amb unes il·lustracions magnífiques i, sobretot, solidari que, a més, inclou un punt de llibre. El podeu demanar a lilacandelatextos@gmail.com

Ah! Me n’oblidava, el pròleg l’he fet jo però en feu gaire cas… tal com hi vaig escriure, un llibre tan bonic no necessita pròlegs! 🙂

Roser Feliu.

Deixa un comentari

2 comentaris

  1. Avui mateix en demano un 😊

    Respon
  2. T’encantarà i a més ajudaràs a molts galgos! Una abraçada!
    Roser.

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: