Gossos, gats i lemurs

La baixa m’ha permès reprendre una de les meves passions més oblidades, la lectura. I és que després de 6 setmanes de repós obligat, adolorida i amb rampes paralitzants a la mà dreta, a vegades només es troba consol en el silenci d’un bon llibre amb una Malinois que et custodia, ben quieta i estirada, a la vora del llit. L’últim que he llegit: “Perros, gatos y lémures: los escritores y sus animales”, de l’editorial Errata Naturae, ha estat especialment  apropiat perquè aquest recopilatori de contes permet apropar-se, com a sigilós convidat, a alguns escriptors en aquella intimitat que només es reserva a uns privilegiats: els seus animals de companyia.

Gràcies a aquestes històries podem saber qui era Boatswain, el Terranova a qui Lord Byron va dedicar les ja cèlebres paraules “aquí reposan los restos de una criatura que fue bella sin vanidad, fuerte sin insolencia, valiente sin ferocidad y tuvo todas las virtudes del hombre y ninguno de sus defectos”, a Charlie, el patós Bulldog Anglès del qual es va enamorar Truman Capote o a Moss, un Labrador Retriever daurat que la seva mestressa, Soledad Puértolas, va adoptar moguda per un impuls sobtat.

Totes elles són històries tendres, captivadores i escrites amb sensibilitat, potser la mateixa amb la qual intento treballar amb cada un dels meus clients que tant enyoro.  Ja queda menys perquè em donin l’alta!

Roser.

Entrada següent
Deixa un comentari

6 comentaris

 1. Cris

   /  gener 9, 2012

  Primer de tot, anims i recupera’t ben aviadet!!!! M’encanta llegir el teu blog, el trobo super interessant! Crec que ja tinc una nova lectura a la meva llista! Una abraçada! I cuida’t!

  Respon
 2. molts ànims Roser!!!!
  I a recuperar-te ben aviat 🙂

  Respon
 3. Esther

   /  gener 9, 2012

  Hola Roser guapa, ànims que ja queda poquet, m’agrada que hagis comentat aquest llibre, doncs no l’hauría descobert jo sola, i em sembla molt interessant, de fet tot el que tu diguis m’interessa. Segur que a la meva mare també li agradarà, li regalaré.
  Un petó i una abraçada!!!

  Respon
 4. elisabeth

   /  gener 11, 2012

  A les properes vacançes llegiré el llibre -que veig que promet
  Que et recuperis ben aviat
  Com deia aquell “LAS COSAS SIEMPRE OCURREN POR ALGO ….”

  Respon
 5. Els reis et devien llegir perquè m’han dut aquest llibre! Ara queda que hi faci una llegida!

  Respon
 6. Moltes gràcies a tots! Espero que ben aviat pugui tornar a treballar que m’en moro de ganes! 🙂

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: