Bones Festes!

Hola a tots!

Per fi estic una mica més recuperada i puc actualitzar el blog jo mateixa.  Perdoneu que no hagi pogut escriure abans però, com sabeu, el passat 22 de Novembre vaig tenir un accident de cotxe i estic de baixa. Tot i que per mi aquestes festes seran un xic diferents que de costum no volia que us quedéssiu sense la felicitació lladruquiana de Nadal. Gràcies, un any més, pel vostre suport en aquesta feina-passió que compartim i per ser els millors clients i amics que qualsevol ensinistrador podria desitjar!

Bones Festes i que el 2012 estigui ple de Lladrucs!  
Roser.

Entrada següent
Deixa un comentari

3 comentaris

 1. Esther

   /  Desembre 24, 2011

  Hola Roser, ens alegrem molt que ja estiguis millor i que et vagis recuperant. Et desitgem unes bones festes de Nadal i un feliç any 2012. La London segueix portant-se molt bé, estem molt contents. Ella i la Xana també et lladren “Bon Nadal”. Un petó i una abraçada de tota la família per tu i els teus.

  Respon
 2. Esther: m’alegro molt dels progressos amb la London! Espero que tots plegats passeu un molt bon Nadal! Una abraçada ben forta!

  Respon
 3. elisabeth latorre vilallonga

   /  gener 4, 2012

  MOLT ORIGINAL LA FELICITACIO AMB TOTES LES LLADRUCADES INTERNACIONALS…
  BON ANY 2012

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: