Nina

La Nina és una gosseta creuada de gos caçador que viu a Girona. Els seus propietaris es van posar en contacte amb mi perquè tenien un problema seriós amb la cridada: cada vegada que la Nina sentia un rastre interessant, un gat li passava pel davant o un ocell aixecava el vol es posava a córrer com una esperitada i no hi havia manera de fer-la tornar.

Així doncs vam fer unes quantes sessions exclusives de cridada a la zona de les Hortes (on abunden les “temptacions”) perquè tant la Nina com la seva família poguessin gaudir d’uns passejos més relaxats. Durant el mes d’Agost m’he ocupat de passejar-la puntualment i he pogut observar de primera mà els canvis. No sé qui s’ho ha passat millor, si la Nina corrent lliurement pels camins polsegosos, la Cendra estirant-li les llargues orelles o jo veient com les dues feien competicions de tirar-se primer a la riera!

Deixa un comentari

3 comentaris

 1. Suposo que el que s’ha aconseguit és que torni, no que no marxi no? 🙂

  Respon
 2. elisabeth

   /  Octubre 6, 2010

  una gosseta molt maca i un molt bon treball ¡¡¡ENDAVANT LLADRUC¡¡¡
  Ah i felicitats Roser ,que demà es el teu Sant ¡¡¡¡

  Respon
 3. Su: jajaja. Sí, ara quan se la crida torna 😉
  Elisabeth: moltes gràcies!

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: