Professió poc habitual

Fa poc vaig trobar-me amb els meus antics companys de l’institut. En general no havien canviat massa: algun vivia en parella o ja estava enmainadat però tothom havia anat seguint el camí marcat: un cop acabats els estudis s’havia posat a treballar a alguna empresa més o menys vinculada a la seva formació.

Però vét aquí que en aquest marc de previsibilitat absoluta ens vam trobar dos emprenedors: en Dilmer i jo. Nosaltres, a diferència dels nostres companys, havíem decidit que renuncíariem a una nòmina fixa, que hauríem de treballar més hores o potser prescindir de les vacances però que la nostra feina seria la nostra passió. No miraríem el rellotge o sospiraríem perquè arribés el divendres perquè, tot i les dificultats, gaudíriem d’allo que féssim. Van passar els anys i aquells dos projectes utòpics i atípics que llavors teníem en ment són ara una realitat: en Dilmer va crear Activida www.activida.wordpress.com i una servidora Lladruc www.lladruc.com

Els dos treballem pel benestar dels nostres clients. En Dilmer vol ajudar-nos a prevenir i abordar situacions abusives o estressants i a obtenir un nou concepte de l’oci mentre que a Lladruc intentem aconseguir gossos més feliços i propietaris més tranquils.Vam trobar que els dos projectes eren tan originals que havíem de col.laborar d’alguna manera i vam decidir que tots els clients de Lladruc gaudirien d’un 20% de descompte en les activitats organitzades per Activida. Perquè, facis el que facis, al final t’adones que la vida és meravellosament curta i que no hi ha res millor que ser feliç (com la Cendra amb el seu pal) 🙂

Entrada prèvia
Entrada següent
Deixa un comentari

4 comentaris

 1. el divendres passat ,vaig anar a una sessio de RISOTERAPIA,a activida amb en DILMER. NO US PERDEU Si teniu ocasio aneu a un dels tallers
  Ens ho pasarem d allo mes be

  Respon
 2. shanti Cris

   /  Març 5, 2010

  ja li fare una bona ullada al blog aquest.

  De totes maneres us haig de felicitar als dos, per la vostra iniciativa, el vostre esforç i sobretot el vostre valor per lluitar i aconseguir el vostre somni: FELICITATS!!!

  Respon
 3. francesc

   /  Març 7, 2010

  A la vida costa una mica de trobar persones amb somnis propis, costa força més de trobar-ne que els persegueixin però el que és una ‘rara avis’ és trobar-ne que els facin realitat!
  No deixeu de somiar mentre somrieu! 😀
  Felicitats!

  Respon
 4. Gràcies a tots! 🙂

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: