Txakur bai

En el món de l’ensinistrament poder compartir experiències, coneixements i percepcions amb companys de professió és tant o més important que assistir a cursos de formació.
Aquest cap de setmana he tingut el plaer d’anar amb el grup de treball Xaloc (del qual en sóc membre) a Txakur bai (www.txakurbai.net).

Txakur bai (en basc “gossos sí”) és una residència canina, perruqueria, centre d’ensinistrament i grup de treball però, més enllà d’això, és el projecte fet realitat d’en Ricardo i la Núria, ambdós campions d’Espanya de Mondio ring i ella subcampiona del món de la mateixa disciplina. Més enllà del seu currículum brillant, però, hi ha dues persones meravelloses, extraordinàriament accessibles que han treballat dur i incansablement durant molts anys per arribar on s’han situat ara: al capdamunt.

Haig de reconèixer que a l’anada em sentia una mica cohibida pel seu nivell però m’he sentit entre amics en unes instal·lacions increïbles enmig d’inacabables prats verds on tots hem pogut disfrutar del treball dels nostres gossos. Sense anar més lluny, la Cendra, la meva Pastor Belga Malinois de dos mesos, va poder realitzar entrenaments que, tot i les llargues hores de viatge i  el canvi d’entorn, van ser altament satisfactoris. 

Des d’aquest humil blog el mínim que puc fer és donar-los les gràcies a tots: als membres de l’equip Xaloc que van venir (Xavier, Sonia, Emili i Dani) i a Txakur bai (Ricardo, Nuria, Iune i tots els membres del grup de treball) per aquest magnífic cap de setmana i per la seva gran rebuda. Lladruc us espera amb candeletes!

Entrada prèvia
Entrada següent
Deixa un comentari

1 comentari

 1. Shanti Cris

   /  Agost 5, 2009

  bones Roser,

  En primer lloc felicitar-te pel blog.

  I en segon lloc una pregunta. He estat buscant informació per internet del “mondio ring”, el primer cop q n’he sentit a parlar ha sigut en el teu blog.

  Hi ha algun motiu pel qual nomes puguin participar gossos de raça (amb pedigree)? ja ho se que ho diu el reglament (me l’he llegit x sobre) la pregunta és si te alguna raó de ser aquesta norma.

  Quan he llegit de que anava aqta modalitat esportavia en un primer moment he pensat que estava destinat a gossos a grossos, vull dir gossos “preparats geneticament” (no se com expressar-me millor) per la defensa (pastors, rottwailers, dobermans… etc) vamos, que en un primer moment no m’havia imaginat un chihuahua o un caniche practicant exercicis de defensa i pensava que era per aquest motiu això de la raça, pero com que el reglament diu que es permesa la participació de totes les races … doncs aleshores m’ha sortit el dubte de pq han de tenir raça? si hi ha alguna rao logica

  Gracies!!

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: