“Click”!

Quan una servidora està malalta acostuma a fer coses estranyes: s’empassa tota mena de programes televisius superflus, llegeix “Mundos del Perro” de l’any 1999 i du a terme petits experiments egocèntrics. Un d’ells és incloure la paraula “Lladruc” al buscador més famós de la xarxa, Google.es i adonar-se que el nostre servei surt al capdamunt de la llista.  
El més sorprenent, però, és descobrir que “educació canina” dóna el mateix resultat. Proveu-ho! Ens hem quedat ben sorpresos, www.lladruc.es és la web més visitada!

Moltíssimes gràcies a tots per fer-ho possible. Per confiar en nosaltres per l’educació dels vostres gossos, per fer-nos sentir que el que fem dia a dia té un sentit i perquè, quan vam començar, mai ens haguéssim pensat conèixer gent tan meravellosa com tots vosaltres. Us mereixeu un munt de “clicks”, tants com rep la nostra web diàriament!

Entrada prèvia
Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: