Qui escriu?

La Roser Feliu amb tres de les seves gosses: la Mina, la Fura i la Burka.

Una servidora, Roser Feliu, amb la Mina, la Fura i la Burka.

Darrere el teclat hi sóc jo, Roser Feliu Latorre, nascuda a Besalú el 1986. Després de compaginar diverses formacions en ensinistrament caní i estudiar veterinària a les Universitats de Madrid i Saragossa, vaig decidir fer un gir professional i dedicar-me exclusivament a l’educació canina per la qual cosa el Juliol del 2008 vaig crear Lladruc http://www.lladruc.com, un pioner servei d’educació canina a domicili a la província de Girona basat en l’empatia, la professionalitat i la confiança dels seus clients de dues i quatre potes. Actualment Lladruc també està format per la Clara Culubret, educadora canina, i en David Pujol, educador i guia caní.

El 2011 vaig obtenir el “Màster universitari en instructor d’unitats canines de treball” a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el 2013 l’acreditació per part de la Generalitat de Catalunya com a ensinistradora de base, seleccionadora de gossos d’assistència i ensinistradora de gossos senyal per a persones amb discapacitat auditiva i de gossos de servei per a persones amb discapacitat física. L’experiència acumulada treballant en col·laboració amb una empresa de seguretat privada en diversos punts de l’estat i l’estranger amb la meva gossa detectora Cendra em va motivar per obtenir el Desembre del 2013 el títol de “Directora de Seguretat” a la Universitat de Girona (UdG) i la pertinent certificació del “Cuerpo Nacional de Policía” (CNP) i em vaig convertir en la primera ensinistradora de l’Estat Espanyol amb aquesta qualificació i la de “Formadora de guies canins per a empreses de seguretat privada”.

Entre altres, també he estudiat:

 • “Màster en Criminalística” a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Volia endinsar-me, amb uns bons coneixements de base, en el món de l’odorologia forense i els gossos detectors de restes biològiques.
 • “Diploma de postgrau en Equitació terapèutica” a la Universitat de Vic (UVIC). Els cavalls són la meva altra passió no canina!
 •  “Màster en administració i direcció d’empreses” (MBA) a la Universitat de Girona (UdG). Per què el vaig estudiar? Suposo que per descobrir que, definitivament, no en tinc ni idea de gestionar una empresa, però que Lladruc rutlla per la passió que hi posem tots plegats! 🙂
 • “Màster en mediació”. Crec que l’eina del futur és la mediació de conflictes!
 • “Màster en prevenció de la radicalització” a la Universitat de Barcelona (UB). Em fascina estudiar el terrorisme i crec que les unitats canines poden ser una excel·lent opció per a combatre’l.

Finalment, aquest any he decidit que, per primer cop a la meva vida, deixaré els llibres i em dedicaré només als éssers de dues i quatre potes a qui estimo i a alguns clients especials que, com tu, necessiten la meva ajuda per a ser més feliços amb els seus gossos. M’hi acompanyes?

Entrada següent
Deixa un comentari

2 comentaris

 1. marisa uyterhoeven

   /  Abril 16, 2018

  ME GUSTARIA PONERME EN CONTACTO CON VOSOTROS,.; TENGO UNA PERRA QUE ADOPTE HACE UN AÑO,..Y ME ESTA SIENDO MUY DIFICIL EDUCARLA,.
  MUY AGRADECIDA,.MI NOMBRE ES MARISA,.

  Respon
  • Hola Marisa,
   ¡Gracias por leerme! Te acabo de mandar un mail en la dirección que constaba a pie de página. Para cualquier cosa puedes contactar con nosotros en el teléfono que aparece en nuestra web http://www.lladruc.com.
   Hasta pronto,
   Roser.

   Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: