Qui escriu?

La Roser Feliu amb tres de les seves gosses: la Mina, la Fura i la Burka.

Una servidora, Roser Feliu, amb la Mina, la Fura i la Burka.

Darrere el teclat hi sóc jo, Roser Feliu Latorre, nascuda a Besalú el 1986. Després de compaginar diverses formacions en ensinistrament caní i estudiar veterinària a les Universitats de Madrid i Saragossa, vaig decidir fer un gir professional i dedicar-me exclusivament a l’educació canina per la qual cosa el Juliol del 2008 vaig crear Lladruc http://www.lladruc.com, un pioner servei d’educació canina a domicili a la província de Girona basat en l’empatia, la professionalitat i la confiança dels seus clients de dues i quatre potes. Actualment Lladruc també està format per l’Emili Barba, veterinari i doctor en nutrició animal, i l’Ana Madruga, veterinària i estudiant de doctorat.

El 2011 vaig obtenir el “Màster universitari en instructor d’unitats canines de treball” a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el 2013 l’acreditació per part de la Generalitat de Catalunya com a ensinistradora de base, seleccionadora de gossos d’assistència i ensinistradora de gossos senyal per a persones amb discapacitat auditiva i de gossos de servei per a persones amb discapacitat física. L’experiència acumulada treballant en col·laboració amb una empresa de seguretat privada en diversos punts de l’estat i l’estranger amb la meva gossa detectora Cendra em va motivar per obtenir el Desembre del 2013 el títol de “Directora de Seguretat” a la Universitat de Girona (UdG) i la pertinent certificació del “Cuerpo Nacional de Policía” (CNP) i em vaig convertir en la primera ensinistradora de l’Estat Espanyol amb aquesta qualificació i la de “Formadora de guies canins per a empreses de seguretat privada”. El 2016 també vaig acabar el “Màster en Criminalística” a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb l’objectiu de poder investigar més a fons l’ús de gossos detectors per a tasques d’odorologia forense i el 2017 el “Diploma de postgrau en Equitació terapèutica” a la UVIC, la meva altra passió no canina.

I tot això, acompanyada dels que m’estimo i de sis gossos detectors: la Cendra i en Jimmy (Pastors Belgues Malinois), la Mina, la Burka, en Connor i en Bond (Pastors Alemanys de treball) i la Syra (Border Collie). Per no parlar dels dos gats germans, en Mikado i la Milka, però això ja és un altre tema i aquest és un blog caní… 🙂 

Entrada següent
Deixa un comentari

2 comentaris

 1. marisa uyterhoeven

   /  Abril 16, 2018

  ME GUSTARIA PONERME EN CONTACTO CON VOSOTROS,.; TENGO UNA PERRA QUE ADOPTE HACE UN AÑO,..Y ME ESTA SIENDO MUY DIFICIL EDUCARLA,.
  MUY AGRADECIDA,.MI NOMBRE ES MARISA,.

  Respon
  • Hola Marisa,
   ¡Gracias por leerme! Te acabo de mandar un mail en la dirección que constaba a pie de página. Para cualquier cosa puedes contactar con nosotros en el teléfono que aparece en nuestra web http://www.lladruc.com.
   Hasta pronto,
   Roser.

   Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: