Lladruc tancat per formació fins el dia 15 de Març!

PK9ConferenceSlider

En un món on la majoria de gent frisa perquè sigui divendres i compta els dies que falten perquè arribin les vacances del mes d’Agost, nosaltres, sincerament, ens avergonyim una mica dir que ens apassiona tant la nostra feina que treballem de dilluns a diumenge.

Tot i això, necessitem desconnectar de la feina diària però no de la formació canina i del 4 al 14 de Març marxarem a Los Angeles i Las Vegas (USA). I la raó és bona: per una banda, conèixer diverses unitats canines policials i empreses d’ensinistrament de la zona i, de l’altra, assistir a una de les convencions més importants a escala mundial de gossos de detecció, el POLICE K9 CONFERENCE & VENDOR SHOW LAS VEGAS. Són tres dies de formació intensiva on els millors professionals com Bart Bellon, Ken Pavlick,  Ken Licklider… faran diferents ponències sobre la selecció, la preparació física, el manteniment i sobretot l’ensinistrament dels gossos de treball. A la convenció, a més, hi haurà gairebé cinquanta expositors de material de la més alta qualitat.

Resumint, sabem que ens trobareu a faltar però necessitem formar-nos amb els TOP del moment i, a més, prometem tornar amb la maleta ben plena del millor material del món! 🙂

Roser Feliu.

P.D- Si per alguna imperiosa necessitat haguéssiu de contactar amb nosaltres ens podeu escriure a lladruc@hotmail.com i us respondrem quan ens sigui possible.

 

 

Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: