Innocents!

Innocentada by Lladruc

Innocentada by Lladruc

Per les estadístiques sabem que, a part de les nostres orgulloses mares, sou molts els que ens llegiu: clients, amics, coneguts i saludats i companys ensinistradors i veterinaris d’arreu del món. El que mai ens haguéssim imaginat és que el nostre post d’ahir que, sento decebre-us, és una pura i simple innocentada, despertés l’interès d’una persona pròxima a la Reial Societat Canina Catalana i provoqués una allau de correus i trucades (serioses!) felicitant-nos i interessant-se pel projecte.

Sí que és veritat que a la zona de l’Albera existeix un grup de gossos similars com els de les fotos (gràcies Carme per deixar-nos-els fotografiar!) però dubto que tinguin prou característiques fenotípiques comunes com per plantejar-se la creació d’una nova raça. Ara bé, si això mai arribés a succeir des de Lladruc estaríem encantats de col·laborar-hi!

P.D- De veritat us vau creure que era un post seriós? No existeix la Universitat de Figueres, ni coneixem cap Institut Català de Cinologia  i dubto molt que al Castell de Requesens hi haguéssin monjos i menys que disposessin de temps lliure per dedicar-se a criar Mastinus Alberiensis per pastorejar les seves vaques… INNOCENTS! 🙂 🙂 🙂

Entrada següent
Deixa un comentari

2 comentaris

  1. siiiii m’ho vaig creure! 😀
    tot és surrealista ara que ho dius!!! la manera com parlaven la gent autòctona “consultada”! que fos més sofert a la tramuntana! i la universitat de figueres! jajja
    res com llegir el blog lladruc mentre esmorzes per empassar-te una bona innocentada!

    Respon
  2. Jajaja. Celebro que et fes passar una bona estona! 😀 Feliç 2013!

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: