Nou curs de clicker nivell I

Al setembre us tornarem a oferir un nou curs de clicker nivell I, el sistema d’ensinistrament més utilitzat per l’educació de gossos d’assistència, teràpia, dog dancing, dogfrisbee… i òbviament per milions de propietaris arreu del món! L’impartirà l’Albert Marquès (responsable de CTAC Girona) i una servidora els dissabtes al matí de 10h a 13h al seu local del centre de Girona i és una bona oportunitat per tots aquells que volgueu educar al vostre gos d’una manera positiva i divertida pels dos. Podeu reservar una de les places limitades posant-vos en contacte amb CTAC Girona al 656405171. Us hi esperem! 

Entrada prèvia
Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: