Amb el nostre gos a l’avió

Avui he decidit penjar-vos al blog un article que vaig escriure fa mooooolt de temps però que potser us és útil:

Si volem viatjar amb el nostre gos en un avió serà necessari, independentment de la companyia aèria i el preu del bitllet, un transportí homologat per la IATA suficientment espaiós com perquè l’animal pugui girar-se, tombar-se i estar dret còmodament. Convé habituar-lo abans mitjançant el reforç positiu, és a dir, convertint cada estada a dins l’habitacle (per mínima que sigui) en una experiència agradable mitjançant premis, carícies o paraules amables. Si som una mica constants el gos acabarà acceptant la vari kennel com una “casa portàtil” on es sentirà tranquil i còmode.   

Per garantir al màxim la seguretat del gos durant el viatge, el transportí ha d’estar etiquetat amb “conté animal viu” i “mantenir en posició vertical”. Mai està de més posar una fotocòpia de la cartilla de vacunes, un certificat de salut en anglès degudament firmat pel nostre veterinari i les nostres dades (de casa i de la destinació) en un sobre enganxat amb cinta aïllant en un lateral de la caixa.

Per fer que el nostre gos es senti menys estrany podem deixar-li una pilota irrompible o kong. Alguns gossos tenen problemes respiratoris o es mostren anormalment agressius quan prenen sedants/tranquilitzants per la qual cosa mai hem d’administrar un medicament d’aquest tipus sense el consentiment del nostre veterinari. Aquest professional també ens pot assessorar sobre quines pautes d’hidratació i alimentació són les més adequades.

Bon viatge!

P.D- Sé que no ve gaire al cas però un client que viatja sovint em va passar la direcció d’una web on podem trobar quins seients son més còmodes pels passatgers. Si aquestes vacances heu d’agafar un avió i podeu escollir plaça no dubteu en fer-hi un cop d’ull: http://www.seatguru.com/ Moltes gràcies, Andreu!

Entrada següent
Deixa un comentari

5 comentaris

 1. elisabeth

   /  Juliol 18, 2011

  Bon estiu i bon viatge a tothom ¡¡¡¡¡

  Respon
 2. És possible que d’aquí a uns mesos nosaltres (bé, els nostres gossos), agafin avió per primer cop. Ens anirà bé saber tot això!

  su

  Respon
 3. molt interessant!!
  Us deixo un link que també trobo molt interessant http://www.traveldog.es/

  Respon
 4. Andreu i pelut

   /  Juliol 19, 2011

  De res, dona! Quan un es passa més temps a dins d’un avió que a casa acaba trobant (per instint de supervivència!) webs com aquesta. Si necessites consells per entaforar elegantment cinc trajos en una maleta de mà també en tinc! 😀

  Respon
 5. Gràcies a tots! 🙂

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: