Un gran descobriment

Diuen que els grans descobriments s’han de compartir així que avui us parlaré d’una gran troballa: el pinso “Frolic”. A primer cop d’ull pot semblar igual que els altres però la diferència es basa en què enlloc de components deshidratats conté un mínim de 12% de cereals, verdures i carn fresca per la qual cosa l’aliment té un aroma, una textura i (suposo) que un sabor que el fan inigualable. Per això a Lladruc l’utilitzem com a premi. Els gossos el masteguen fàcilment, és còmode d’agafar i no et deixa les mans com si untessis un “motlle” amb mantega. A més a més es pot trobar en múltiples establiments com Schlecker, Carrefour i Corte Inglés amb una bona relació qualitat-preu: 1 kg 3’59 euros aprox. En resum, com deia al principi, un gran descobriment.

(Ara que em repasso el text: no, no hi tinc cap mena de comissió!)  

Entrada prèvia
Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: