Lladruc a Pirena 2011!

Lladruc serà un dels sponsors del tàndem format per Víctor Carrasco i la seva samoyedo Nuka que aquest any participarà a la Pirena 2011 per primer cop.
Els dos s’inscriuen en la categoria de skijoring que, pels que no coneixeu la disciplina, vindria a ser un esquiador de fons lligat per la cintura d’un gos que l’impulsa. Pirena, sobretot en aquesta modalitat, exigeix una gran preparació física però també suposa un gran repte mental ja que són quinze dies de competició gairebé diària, a una gran alçada i amb temperatures molt baixes que generen un gran desgast.

A Lladruc, però, estem convençuts que en Víctor i la Nuka ho faran d’allò més bé i per això hem volgut aportar el nostre granet de sorra perquè puguin complir el seu somni de participar a la ruta blanca dels Pirineus. La història, però, no s’acaba aquí perquè quan la Nuka i en Víctor arribin a la Molina seran els únics participants catalans d’aquesta modalitat i en Víctor, amb només 21 anys, un dels corredors més joves que mai s’hi hagin inscrit.

Víctor i Nuka: la “família Lladruc” us desitja molta sort en aquest gran repte que esteu apunt d’emprendre. Tot i que no podrem estar al vostre costat a la sortida de cada etapa us desitjarem un good mushing! amb totes les nostres energies!

Deixa un comentari

4 comentaris

 1. esperem que s’ho passin bé!
  susanna

  Respon
 2. elisabeth

   /  febrer 4, 2011

  ANIMS i MOLTA SORT ¡¡¡¡

  Respon
 3. molta sort i passar-s’ho d’allò més be, a disfrutar al maxim d’aquesta expleriència!!!

  Respon
 4. Heu pogut anar-ho seguint per TV? Ho estan fent molt bé! 🙂

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: