Xulo

En Xulo és un bòxer negre de 2 anys extremadament carinyós que es porta molt bé dins de casa però abans de començar la teràpia el seu comportament amb altres gossos semblava un xic agressiu i a l’hora de passejar estirava de la corretja fins al punt d’afogar-se.

Així doncs vam començar l’obediència bàsica i en Xulo va aprendre molt aviat a asseure’s, estirar-se i quedar-se quiet a la ordre però sobretot li vam ensenyar a caminar al costat de la mestressa sense estirar de la corretja. Us imagineu la diferència entre haver d’anar patint a cada pas o poder gaudir d’un passeig relaxat sense preocupacions? Gràcies a la col·laboració dels amos en Xulo va aprendre molt ràpid i no vam tardar en poder ajuntar-lo amb altres gossos  ja que aquella conducta que inicialment semblava agressiva era simplement un comportament de joc i de recerca d’interacció típic dels bòxers. Ara en Xulo està més relaxat i tranquil i gaudeix de sortides “extres” que abans no tenia, fins i tot ha anat de càmping!

Entrada prèvia
Deixa un comentari

3 comentaris

 1. Francesc

   /  Agost 21, 2010

  Felicitats a en Xulo i als seus amos per la bona feina, i als guies lladruquians!

  Respon
 2. elisabeth

   /  Agost 23, 2010

  Francament es una “xulada de gos ”
  Enhorabona per el bon aprenentatge

  Respon
 3. moltes felicitats!!!!

  un altre cop has demostrat que la feina ben feta no te ni fronteres ni rival 🙂

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: