Èxit de l’equip Lladruc al Campionat de Catalunya

Torno entusiasmada del Campionat de Catalunya a Bell·lloc d’Urgell.
Els resultats de l’equip Lladruc han estat espectaculars:
– 3r classificat en la categoria 4N (4 gossos nòrdics).
– 2n classificat en la categoria SH/D (patinet 1 o 2 gossos).
– Campió de Catalunya en la categoria 6S (6 gossos).

En moments com els que es produeixen quan puges al pòdium són els que donen sentit a tot allò que, per qualsevol persona un xic més assenyada que el col·lectiu “musher” no en té cap: dormir 5 hores tres cops per setmana per entrenar, tenir el cotxe ple de pèl de gos, gastar-te mig sou en comprar material i pinso de primera qualitat, aprendre fisioteràpia canina, passar una fred increïble o córrer amb un esquinç i un trencament fibril·lar a la cama esquerra…  Tot aquest esforç, tota aquesta energia posada en les carreres de gossos de trineu cobra encara més sentit quan sents el teu nom i el del teu equip i puges al pòdium amb el teu gos guia. Ell és el vertader protagonista de tot plegat; l’animal que t’aguanta el ritme i encara l’accelera més, el que no para de moure la cua i et porta l’arnès amb la boca quan fa dies que no sortiu. En “Mistito” el meu mestís d’excel·lent pedigree que després de només 8 entrenaments pot fer 11 kilòmetres en dos dies, arribar i… encara mirar-te estranyat quan no pots ni pujar les escales de casa de les agulletes que tens!

Gràcies a tots els que m’heu ajudat a fer-ho possible, sobretot a en Robert i en Carles que, a part de tornar-me a endinsar en el “perillós món del mushing”, han fet un excel·lent paper com a representants de Lladruc en aquest campionat de Catalunya!

Ara només hem de repetir pòdium als campionats en neu! Heik! Heik!

Entrada prèvia
Entrada següent
Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: