Nova col·laboració entre CTAC i Lladruc

Recentment Lladruc ha iniciat una col·laboració amb CTAC (Centre Teràpies Assistides amb Cans) www.ctac.cat Aquesta entitat estatal i amb delegació a Girona centre es dedica a la preparació i el lliurament de gossos d’assistència i gossos de teràpia per a persones amb discapacitat i/o necessitats especials.

Lladruc hi col·laborarà de forma gratuïta ajudant sempre que se’ns requereixi en l’ensinistrament dels seus gossos, sobretot els cadells i exemplars joves. Així mateix promocionarà entre els seus clients la compra de pinso DingoNatura de Somriures-CTAC els beneficis de la qual aniran a parar íntegrament a l’associació. Es tracta d’un pinso de gamma alta, fabricat a Catalunya i presentat per cobrir diferents necessitats nutricionals des de cadells fins a sèniors i amb una excel·lent relació qualitat-preu. Per encarregar-lo tan sols heu de trucar al seu telèfon 656405171 i us el lliuraran gratuïtament a domicili o bé anar-lo a buscar al seu local situat al Carrer Francesc Roges (zona Devesa).

Amb aquesta nova col·laboració, Lladruc pretén aportar el seu granet de sorra per crear una societat més igualitària, integradora i que potenciï les capacitats de les persones. 

Entrada següent
Deixa un comentari

3 comentaris

 1. elisabeth

   /  Juny 11, 2010

  Molt ben pensat LLADRUC, ENDAVANT.

  Respon
 2. francesc

   /  Juny 11, 2010

  Caram! Al final us publicitarà Unicef! ;

  M’interessa el tema del pinso… però entreguen fora de Girona?
  és que jo sóc de Ventalló i em sembla que els hi quedaria una mica lluny… I de qualitat què tal és?
  Gràcies lladrucs!

  Respon
 3. pedro oliver

   /  Juny 22, 2010

  Me parece genial. Además el pienso es estupendo, mi anterior golden (lena) lo consumía y después de probar muchos natura era el que mejor le funcionaba. Lástima que no tienen distribuidor a Las Palmas y no creo que me lo traigan gratis, jeje.

  Saludos

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: