¿Frenem la leishmaniosis?

Després de l’èxit d’edicions anteriors, enguany es torna a posar en marxa el projecte “cómo puede un ratón ayudar a un perro abandonado” que, gràcies a la col·laboració entre l’empresa Scalibor i acogelos.org es donen collars antiparasitaris d’aquesta marca a gossos de refugis i protectores.

La quantitat de collars donats depèn del nombre de persones que participen en el projecte i és que, per cada click, es financia un 25% d’un collar. L’internauta només ha de donar la seva adreça de correu electrònic (us puc assegurar que no l’utilitzen per res més) i li serà enviada una direcció on haurà de clicar.  Un cop fet això només ha de triar la protectora a la qual es vol regalar el collar. De manera totalment gratuïta es pot ajudar, amb un simple click, a frenar la leishmaniosis i… això ens beneficia a tots!

http://www.acogelos.org/2009/InicioDonacion.htm

P.D- Aprofito la ocasió per presentar-vos en N’hug, propietat d’en Julio i l’Andrea, mostrant-nos una de les habilitats adquirides a Lladruc. Moltes felicitats pels progressos! 🙂

Entrada següent
Deixa un comentari

1 comentari

  1. elisabet

     /  Mai 12, 2009

    vaja equilibri el d aquest petit i bonic cani ¡¡¡¡¡ ENDAVANT LLADRUC amb els vostres EXITS

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: